top of page

DIENSTEN

Zeker in de Zorg  biedt thuiszorg op maat voor iedereen die thuiszorg nodig heeft. Jong en oud, chronisch ziek of tijdelijk beperkt, ongeacht culturele of religieuze achtergrond. Wij streven ernaar te voorzien in uw persoonlijke wensen en behoeften, door te werken met vaste zorgverleners die uw situatie kennen, begrijpen en respecteren.

 

Wij spreken letterlijk en figuurlijk uw taal.

Zeker in de Zorg  biedt de volgende diensten:

  • Persoonlijke verzorging

  • Verpleging

  • Palliatieve zorg

  • 24 uurs zorg

  • Specialistische Zorg

  • Scholing en training on the job.

 

Zeker in de Zorg biedt naast deze diensten ook advies en voorlichting en verwijst zorgvrager, indien nodig, door.

 

VERZORGING

Wij bieden u net die ondersteuning die maakt dat u met enige hulp in uw vertrouwde leefomgeving kunt blijven wonen, of tijdelijk de nodige ondersteuning krijgt tot u zelf weer zelfstandig bent, bijvoorbeeld als u uit het ziekenhuis komt.

VERPLEGING

Soms kunt u door ongemakken, die ontstaan bij een ziekte of het ouder worden of met andere oorzaak, bepaalde dingen niet meer zelfstandig uitvoeren. Denk hierbij aan het aan- en uitkleden, douchen en wassen, naar bed gaan of het toedienen van injecties. Ook hier helpen wij u graag bij.

PALLIATIEVE ZORG

Wanneer uw ziekte niet meer te behandelen is, kunnen wij u ondersteuning bieden om thuis, in uw eigen omgeving, te overlijden. Bij deze ondersteuning zorgen we in overleg met de arts dat uw klachten van bijvoorbeeld pijn, benauwdheid of angst zo goed mogelijk behandeld worden. Maar bovenal zijn wij er voor u, uw persoon en de mensen die u dierbaar zijn. We helpen u graag met allerlei praktische zaken.

24 UURS ZORG

Wanneer u te horen heeft gekregen dat u niet lang meer te leven heeft, is er vaak nog maar één ding dat u graag wilt: thuis zijn, in uw eigen vertrouwde omgeving, met de mensen om u heen die u dierbaar zijn, het einde aanvaarden.

Wij van Zeker in de Zorg vinden het belangrijk dat iedereen die te maken krijgt met een terminale ziekte zoveel mogelijk de ruimte krijgt het laatste deel van hun leven zo goed en prettig mogelijk in te vullen. Onze doelstelling is om voor u deze zorg thuis mogelijk te maken. Hoe u die zorg wilt ontvangen, is heel persoonlijk. Wij nemen de tijd voor een persoonlijk gesprek, om zodoende de zorg zo goed mogelijk af te stemmen op uw wensen.

Wij zullen, als u dat wilt, op zoek gaan naar verzorgenden of verpleegkundigen die in een klein vast team zorg kunnen verlenen. We vinden het vanzelfsprekend dat het moet klikken tussen u en de zorgverlener zodat u zich veilig en vertrouwd voelt.

Zij zijn er voor u, in de nachten of 24 uur aaneengesloten: in uw nabijheid wanneer u hen nodig heeft. Zij respecteren uw privacy, zijn er wanneer dat nodig is, maar bewaren tegelijkertijd afstand op de juiste momenten. U houdt tot het laatste moment de regie over uw eigen leven.

Zorgverleners van  Zeker in de Zorg ontlasten uw partner of familieleden, zodat u zich samen met hen kunt richten op wat u belangrijk vindt in de laatste fase van uw leven. Als u ervoor kiest in uw eigen omgeving te sterven, dan kunt u volledig vertrouwen op een vast team van verzorgenden en verpleegkundigen.

Zeker in de Zorg begrijpt als geen ander dat juist in deze levensfase de wensen van u als klant het uitgangspunt zijn.

SPECIALISTISCHE ZORG

Naast de reguliere  verzorging en verpleging bieden wij ook een specialistische zorg aan, dankzij het team van de verpleegkundige kunnen wij de zorg bieden die vanuit het ziekenhuis wordt voorgeschreven, de medisch specialistische zorg.

wondzorg met een Vac pomp, drains verzorgen en spoelen, infusietherapie, palliatieve sedatie, het plaatsen van katheters en sondes.

Zorgverleners van Zeker in de Zorg leggen hun hart in verplegen en verzorgen en respecteren uw wensen en manier van leven.

bottom of page