top of page

WERKWIJZE

Hoe gaan wij te werk?

Zeker in de Zorg helpt u graag bij het organiseren van thuiszorg. Wanneer u met ons in contact komt, al dan niet via verwijzing vanuit het ziekenhuis, maken wij zo snel mogelijk een afspraak met en/of met uw mantelzorger. We komen graag bij u thuis langs om kennis te maken en samen uw hulpvraag te bespreken. Namens onze organisatie komt één van onze wijkverpleegkundigen die uw hulpvraag goed kan begrijpen en vertalen naar de ondersteuning die past binnen uw dagelijkse leefpatroon en uw wensen. Samen stemt u deze ondersteuning af, waarna de wijkverpleegkundige dit in uw zorgplan zal opnemen.

Periodiek evalueren wij telefonisch en bij u thuis of de zorgverlening nog naar wens is en of de hulpvraag nog veranderd is, zodat het zorgplan eventueel aangepast kan worden. We bellen als het nodig is graag voor u naar andere hulpverleners zoals huisartsen, ziekenhuizen of de apotheek. Uiteraard gebeurt dit met uw instemming, waarvoor wij een toestemmingsformulier in het zorgdossier hebben.

Mocht u toch een opmerking of klacht hebben, dan staan wij u graag te woord om samen tot een passende oplossing te komen. Indien dat niet mogelijk is, zijn wij aangesloten bij een onafhankelijke klachtencommissie.

In Good Hands
bottom of page